Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Mladinci in mladinke v Kopru, Zlatiboru, Mostarju, Barceloni in Vrsarju nastopili v prvem krogu


bm, 10.9.2019

Na turnirju TE do 12 let v Kopru so se v drugi krog glavnega turnirja uvrstili Paolo Angeli, Nerej Vidovič Benedičič, Luka Petrovič, Luka Albreht, Žiga Šeško, Matic Hribar in Gašper Matijašič. Pri deklicah so bile uspešne Zala Bizjak, Nika Perič, Katarina Stefanija Mrvar, Eva Cikajlo, Kaja Najzer in Ela Plošnik.

Na turnirju ITF 5. ranga v Zlatiboru je Maj Tomac v drugem krogu s 7-6(6) 0-6 6-4 premagal Srba Petra Palkovića, Maj Premzl pa je bil prav tako v drugem krogu s 6-1 6-3 boljši od Srba Save Radovića. Uspešen je bil tudi Sebastian Dominko, ki je s 3-6 6-2 6-3 premagal 8. nosilca Branka Djurića iz Srbije. Izgubil je Gal Emeršič Potočnik. Pri dekletih sta v drugem krogu zmagali Annika Planinšek, ki je s 6-1 3-6 7-6(4) premagala Srbkinjo Senko Deletić in Manca Lampret, ki je bila z 0-6 6-4 7-5 izločila 7. nosilko, Turkinjo Elif Albayrak.

V Mostarju je v prvem krogu zmagala Alja Belinger, ki je s 6-0 6-0 ugnala Turkinjo Sunde Ince.

Na turnirju TE 14 v Vrsarju so se v tretji krog uvrstile Maša Viriant, Pia Petelinšek, Anamari Žnuderl, Nika Završki in Ana Lanišek, izgubile pa so Lara Flerin, Ana Tara Praček in Lija Mumlek. Pri dečkih so bili v preostalih tekmah prvega kroga uspešni Nal Sok, Niki Polanec in Marko Požonec.

V Barceloni na turnirju TE 16 na nastop v drugem krogu čaka Aljaž Kirbiš.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo