Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Mladinci in mladinke ta teden v Zlatiboru, Mostarju, Vrsarju in Barceloni


bm, 10.9.2019

Na mladinskem turnirju ITF 5. ranga v Zlatiboru sta nastope v glavnem turnirju z zmagama začela Gal Emeršič Potočnik in Sebastian Dominko. V drugi krog sta kot nosilca že uvrščena Maj Tomac in Maj Premzl. V prvem krogu so izgubili Gordan Fran Mileusnič, Marsel Žnuderl in Jan Dimitrijevič.

Pri dekletih nastopata Manca Lampret in Annika Planinšek, obe sta bili v prvem krogu uspešni.

ITF turnir 5. ranga je tudi v Mostarju. Tu bosta v glavnem turnirju fantov nastopila Tilen Potočnik in Dan Trošt Slapnik, pri dekletih pa je edina slovenska predstavnica Alja Belinger.

Na turnirju TE 1. kategorije do 16 let v Barceloni je Aljaž Kirbiš v prvem krogu s 6-0 6-3 premagal domačina Aarona Gila Garcio.

Močna je slovenska zasedba na turnirju TE 3. kategorije do 14 let v Vrsarju. V kvalifikacijah so bili pri dečkih uspešni Tom Srakar, Žan Friš in Miloš Bogunovič. V glavnem turnirju je prvi nosilec Matic Križnik, na prvi nastop pa še čakajo Niki Polanec, Marko Požonec, Vid Mohar, Žan Mastnak in Nal Sok. V prvem krogu so zmagali Luka Videnovič, Žiga Švec, Jaka Golob, Jaka Tomažin in Carlo Angeli. Poraženi so bili Dejan Axellson Podovsovnik, Boris Barjaktarevič, Jan Bukovec in Tom Srakar.

Pri deklicah so v prvem krogu zmagale Lara Flerin, Lija Mumlek in Ana Tara Praček. Na prvi nastop še čakajo Pia Petelinšek, Anamari Žnuderl, Eva Muller Uhan, Nika Završki, Ana Lanišek in Maša Viriant.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo