prijava_e
Novica

Mladinci in mladinke ta teden v Zlatiboru, Mostarju, Vrsarju in Barceloni


bm


Na mladinskem turnirju ITF 5. ranga v Zlatiboru sta nastope v glavnem turnirju z zmagama začela Gal Emeršič Potočnik in Sebastian Dominko. V drugi krog sta kot nosilca že uvrščena Maj Tomac in Maj Premzl. V prvem krogu so izgubili Gordan Fran Mileusnič, Marsel Žnuderl in Jan Dimitrijevič.

Pri dekletih nastopata Manca Lampret in Annika Planinšek, obe sta bili v prvem krogu uspešni.

ITF turnir 5. ranga je tudi v Mostarju. Tu bosta v glavnem turnirju fantov nastopila Tilen Potočnik in Dan Trošt Slapnik, pri dekletih pa je edina slovenska predstavnica Alja Belinger.

Na turnirju TE 1. kategorije do 16 let v Barceloni je Aljaž Kirbiš v prvem krogu s 6-0 6-3 premagal domačina Aarona Gila Garcio.

Močna je slovenska zasedba na turnirju TE 3. kategorije do 14 let v Vrsarju. V kvalifikacijah so bili pri dečkih uspešni Tom Srakar, Žan Friš in Miloš Bogunovič. V glavnem turnirju je prvi nosilec Matic Križnik, na prvi nastop pa še čakajo Niki Polanec, Marko Požonec, Vid Mohar, Žan Mastnak in Nal Sok. V prvem krogu so zmagali Luka Videnovič, Žiga Švec, Jaka Golob, Jaka Tomažin in Carlo Angeli. Poraženi so bili Dejan Axellson Podovsovnik, Boris Barjaktarevič, Jan Bukovec in Tom Srakar.

Pri deklicah so v prvem krogu zmagale Lara Flerin, Lija Mumlek in Ana Tara Praček. Na prvi nastop še čakajo Pia Petelinšek, Anamari Žnuderl, Eva Muller Uhan, Nika Završki, Ana Lanišek in Maša Viriant.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.