Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Išče se najboljši in najboljša v državi med veterani in rekreativci


30.8.2019, 4.9.2019

Po rekreativno-veteranskem državnem prvenstvu dvojic, je napočil čas, da dobimo tudi najboljše slovenske teniške igralce in igralke med posamezniki.

Kdo so najboljše rekreativne igralke in igralci ter veteranke in veterani v svojih kategorijah, bomo izvedeli na Rekreativno-veteranskem državnem prvenstvu, ki bo potekalo od 13. do 15. septembra 2019, v Tenis klubu Zsport, Ljubljana, in sicer v naslednjih starostnih kategorijah:


• ŽENSKE: do 40 let, 40 let +, 60 let +


• MOŠKI: do 35 let, 35 let +,45 let +, 55 let + in 65 let +

SI PRIJAVLJENI V ŽREB ZA ELEKTRIČNI SKUTER IN OGLED NAJBOLJŠE OSMERICE V LONDONU

Da bo vse skupaj še bolj atraktivno in zanimivo, bomo med vsemi prijavljenimi na Rekreativnem in veteranskem državnem prvenstvu, na Players party-ju izžrebali srečneža oziroma srečnici, ki bosta prejela/li glavni nagradi: električni skuter in vstopnici z letalskimi vozovnicami za ogled najboljše osmerice v Londonu: Nitto ATP Finals London 2019!

PRIJAVNINA:

Prijavnina znaša 20 € na osebo in poravnana letna članarina TZS (10 €). V prijavnino na državnem prvenstvu pa so vključeni: • welcome drink • darilo ob prihodu na državno prvenstvo • kulinarične dobrote ves čas trajanja državnega prvenstva • pokali in nagrade za najboljše • organizacija Players party-ja • sodelovanje v žrebu za električni skuter in ogled Nitto ATP Finals 2019 • organizacijski stroški za izvedbo Rekreativnega in veteranskega državnega prvenstva.

Prijavnino za prvenstvo in morebitno članarino pri TZS se poravna na dan turnirja v Tenis klubu Zsport.

Letno članarino pri TZS Vam v primeru pridobitve nove Diners kartice na prvenstvu poravna sponzor Tenis Slovenije, Diners Club Slovenija.

Prijave in dodatna vprašanja sprejemamo na tel.: 041/388-524 ali na: tenis.klub@zsport.net

Veselimo se uspešnih teniških potez in sproščenega druženja.

Tenis Slovenija in Tenis klub Zsport
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo