prijava_e
Novica

Tom Kočevar Dešman in Tomas Lipovšek Puches uspešno nastopata na turnirjih ITF v Trstu in Tabarki


bm


Dobre novice prihajajo iz Trsta in Tabarke, kjer sta člana slovenske ekipe za Davisov pokal Tom Kočevar Dešman in Tomas Lipovšek Puches še vedno v igri za visoke uvrstitve na turnirjih ITF.

Na močnejšem z nagradnim skladom 25.000 $ v Trstu je Kočevar Dešman zmagal še četrtič in v četrtfinalu s 6-4 6-1 premagal Italijana Davida Galoppinija ter se še drugič letos uvrstil najmanj v polfinale. Tu bo njegov nasprotnik Avstrijec Alexsander Erler. S Turkom Altuno se je po predaji nasprotnikov uvrstil v polfinale3 konkurence dvojic.

Na 15.000 $ vrednem turnirju v Tabarki je Lipovšek Puches v drugem krogu s 6-2 6-2 premagal Francoza Perra Delageja in se uvrstil v četrtfinale, kjer bo v tekmi z Zimbabvejcem Benjaminom Lockom naskakakoval tretji zaporedni polfinale v posamični konkurenci. Z Argentincem Zukasom se je uvrstil v polfinale konkurence dvojic.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.