Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Tom Kočevar Dešman in Tomas Lipovšek Puches uspešno nastopata na turnirjih ITF v Trstu in Tabarki


bm, 5.9.2019

Dobre novice prihajajo iz Trsta in Tabarke, kjer sta člana slovenske ekipe za Davisov pokal Tom Kočevar Dešman in Tomas Lipovšek Puches še vedno v igri za visoke uvrstitve na turnirjih ITF.

Na močnejšem z nagradnim skladom 25.000 $ v Trstu je Kočevar Dešman zmagal še četrtič in v četrtfinalu s 6-4 6-1 premagal Italijana Davida Galoppinija ter se še drugič letos uvrstil najmanj v polfinale. Tu bo njegov nasprotnik Avstrijec Alexsander Erler. S Turkom Altuno se je po predaji nasprotnikov uvrstil v polfinale3 konkurence dvojic.

Na 15.000 $ vrednem turnirju v Tabarki je Lipovšek Puches v drugem krogu s 6-2 6-2 premagal Francoza Perra Delageja in se uvrstil v četrtfinale, kjer bo v tekmi z Zimbabvejcem Benjaminom Lockom naskakakoval tretji zaporedni polfinale v posamični konkurenci. Z Argentincem Zukasom se je uvrstil v polfinale konkurence dvojic.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo