Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Tom Kočevar Dešman in Tomas Lipovšek Puches uspešno nastopata na turnirjih ITF v Trstu in Tabarki

bm, 5.9.2019

Dobre novice prihajajo iz Trsta in Tabarke, kjer sta člana slovenske ekipe za Davisov pokal Tom Kočevar Dešman in Tomas Lipovšek Puches še vedno v igri za visoke uvrstitve na turnirjih ITF.

Na močnejšem z nagradnim skladom 25.000 $ v Trstu je Kočevar Dešman zmagal še četrtič in v četrtfinalu s 6-4 6-1 premagal Italijana Davida Galoppinija ter se še drugič letos uvrstil najmanj v polfinale. Tu bo njegov nasprotnik Avstrijec Alexsander Erler. S Turkom Altuno se je po predaji nasprotnikov uvrstil v polfinale3 konkurence dvojic.

Na 15.000 $ vrednem turnirju v Tabarki je Lipovšek Puches v drugem krogu s 6-2 6-2 premagal Francoza Perra Delageja in se uvrstil v četrtfinale, kjer bo v tekmi z Zimbabvejcem Benjaminom Lockom naskakakoval tretji zaporedni polfinale v posamični konkurenci. Z Argentincem Zukasom se je uvrstil v polfinale konkurence dvojic.

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.