Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Tom Kočevar Dešman uspešen, dekleta ta teden slabo


bm, 3.9.2019

Tom Kočevar Dešman je nastope na turnirju ITF WTT v Trstu (25.000 $) začel z zmago. V prvem krogu je s 3-6 6-3 6-3 premagal Francoza Fabiena Reboula.

Slabo pa so jo ta teden v Trstu odnesle naše mlade igralke. Nika Radišič, Veronika Erjavec in Manca Pislak so nastopile v kvalifikacijah 25.000 $ vrednega turnirja in vse tri izpadle. V Trstu bo tako v glavnem turnirju nastopila samo Pia Čuk.

Črno serijo pa nadaljuje Dalila Jakupović, ki je na zadnjih sedemnajstih srečanjih doživela še petnajsti poraz. Tokrat je izgubila v prvem krogu turnirja z nagradnim skladom 125.000 $ v ameriškem New Havenu. S 6-4 6-1 jo je premagala Američanka Ann Li.

Na turnirju ITF v Trstu je v prvem krogu izgubil Mike Urbanija. S 6-3 3-6 6-3 ga je premagal 3. nosilec, Francoz Sadio Doumbia.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo