Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Nina Potočnik v glavni turnir v Zagrebu, Tom Kočevar Dešman v Trstu


bm, 2.9.2019

Na ITF turnirju z nagradnim skladom 60.000 $+H v Zagrebu sta v kvalifikacijah danes nastopili Nina Potočnik in Moni Potrč. Potočnikova je v prvem krogu s 6-1 6-0 premagala Hrvatico Adrijano Rajković, v finalu kvalifikacij pa je igrala s Čehinjo Barboro Miklovo in zmagala s 7-5 6-4 ter se uvrstila v glavni turnir. Potrčeva je z 0-6 1-6 izgubila z Rusinjo Aleno Fomino.

Nina Potočnik bo v prvem krogu glavnega turnirja igrala s kvalifikantko eko Luca Jani iz Madžarske.

V kvalifikacijah moškega turnirja ITF v Trstu sta Tom Kočevar Dešman in Mike Urbanija. Kočevar Dešman je dosegel potrebno zmago in se uvrstil v glavni turnir, Urbanija še ni nastopil.

Na ženskem turnirju ITF v Trstu v kvalifikacijah nastopajo Veronika Erjavec, Nika radišič, Manca pislak in Tina Cvetkovič. Z nastopom sta opravili Erjavčeva, ki je zmagala in Cvetkovičeva, ki je izgubila. Na nastop še čakata Pislakova in Radišičeva.

V glavnem turnirju ITF (15.000 $) v Tabarki je tudi ta teden prijavljen Tomas Lipovšek Puches.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo