Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V Kopru se je začel glavni turnir TE, 9. Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open U14


bm, 2.9.2019

V organizaciji TK Luka Koper se na koprski Bonifiki s tekmami prvega kroga glavnega turnirja nadaljuje 9. Intesa Sanpaolo Bank Junior Slovenia Open 2019, turnir za dečke in deklice v starostni kategoriji do 14 let.

V tretji krog kvalifikacij so se uvrstili Max Stollecker, Mark Bernard, Žan Friš, Miha Bajželj in Rocco Bukovec, preboj v glavni turnir pa je v nadaljevanju uspel samo Mihi Bajžlju.

V glavnem turnirju dečkov in deklic nastopa po 64 igralk in igralcev. Med favoriti za zmago bo med domačiimi igralci pri dečkih zagotovo prvi nosilec Matic Križnik, ki je prvi nastop opravil z odliko. Pri dečkih so bili v prvem krogu uspešni še Marko Požonec, Nal Sok, Tim Kušter, Benjamin Borlini, Luka Videnovič, Jaka Tomažin in Boris Barjaktarevič.


Pri deklicah bodo najvišja mesta naskakovale Ana Lanišek, Maša Viriant, Eva Muller Uhan in Eva Cikajlo. Uvodne zmage so dosegle Alja Širovnik, Nika Završki, Pia Petelinšek, Lija Mumlej, Katarina Stefanija Mrvar in Ana Tara Praček.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo