Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

TK Triglav Kranj in TK CC za ligaški naslov v ligi do 14 let


bm, 29.8.2019

V Kranju se v organizaciji domačega teniškega kluba odvija zadnje dejanje letošnje lige za dečke v starostni kategoriji do 14 let. V play off so se uvrstile ekipe TK Triglav Kranj, TK CC, ŽTK Maribor in TK Spin Medvode.

Danes sta bila na sporedu polfinalna obračuna v katerih pa dvomov o zmagovalcih ni bilo. Obe tekmi sta se končali z identičnim izidom slavili pa sta ekipi TK Triglav Kranj in TK CC, ki bosta v petek odločali o zmagovalcu lige.

Ekipa TK Triglav Kranj je s 6-0 premagala ekipo TK Spin Medvode. Za Kranjčane so točke prispevali Jaka Golob, Luka Videnovič, Jan Bukovec, Brin Kozinc Frelih ter dvojici Luka Videnovič- Max Stollecker in Jan Bukovec-Mark Bernard.

Ekipa TK CC je bila s 6-0 boljša od ekipe ŽTK Maribor, za zmagovalce pa so bili uspešni Matic Križnik, Tim Kušter, Marko Požonec, Filip Zver in dvojici Matic Križnik-Luka Albreht ter Tim Kušter-Matic Hribar.

V petek bosta v Radomljah na sporedu polfinalna obračuna deklic.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo