Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Trije fantje in šest deklet v tretji krog turnirja ITF v Domžalah

bm, 28.8.2019

Na turnirju ITF 4. ranga v Domžalah po drugem krogu ostajajo v igri trije fantje in šest deklet. Pri fantih so bili uspešni Žiga Kovačič, ki je s 7-6(5) 6-2 izločil 10. nosilca Alessia Tramontina, Aljaž Jeran je bil s 6-3 6-0 boljši od Avstrijca Paula Schmoelzerja, Blaž Vidovič pa je v slovenskem obračunu s 7-5 6-2 premagal Maja Premzla. V tretjem krogu se bosta med sabo pomerila Kovačič in Jeran, Vidovič pa bo igral z zmagovalcem turnirja v Mariboru Hrvatom Poljičakom.

Pri dekletih se je v tretji krog uvrstilo šest Slovenk. Tjaša Klevišar je v slovenskem obračunu premagala Majo Radišič, napredovale pa so še Zala Ule,Tara Gorinšek, Alja Belingar in sestri Tara Katarina ter Ela Nala Milić. Tudi pri dekletih bomo spremljali slovenski obračun med 13-letno Elo Nalo Milić in štiri leta starejšo Taro Gorinšek.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo