Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Trije fantje in šest deklet v tretji krog turnirja ITF v Domžalah


bm, 28.8.2019

Na turnirju ITF 4. ranga v Domžalah po drugem krogu ostajajo v igri trije fantje in šest deklet. Pri fantih so bili uspešni Žiga Kovačič, ki je s 7-6(5) 6-2 izločil 10. nosilca Alessia Tramontina, Aljaž Jeran je bil s 6-3 6-0 boljši od Avstrijca Paula Schmoelzerja, Blaž Vidovič pa je v slovenskem obračunu s 7-5 6-2 premagal Maja Premzla. V tretjem krogu se bosta med sabo pomerila Kovačič in Jeran, Vidovič pa bo igral z zmagovalcem turnirja v Mariboru Hrvatom Poljičakom.

Pri dekletih se je v tretji krog uvrstilo šest Slovenk. Tjaša Klevišar je v slovenskem obračunu premagala Majo Radišič, napredovale pa so še Zala Ule,Tara Gorinšek, Alja Belingar in sestri Tara Katarina ter Ela Nala Milić. Tudi pri dekletih bomo spremljali slovenski obračun med 13-letno Elo Nalo Milić in štiri leta starejšo Taro Gorinšek.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo