prijava_e
Novica

Trije fantje in šest deklet v tretji krog turnirja ITF v Domžalah


bm


Na turnirju ITF 4. ranga v Domžalah po drugem krogu ostajajo v igri trije fantje in šest deklet. Pri fantih so bili uspešni Žiga Kovačič, ki je s 7-6(5) 6-2 izločil 10. nosilca Alessia Tramontina, Aljaž Jeran je bil s 6-3 6-0 boljši od Avstrijca Paula Schmoelzerja, Blaž Vidovič pa je v slovenskem obračunu s 7-5 6-2 premagal Maja Premzla. V tretjem krogu se bosta med sabo pomerila Kovačič in Jeran, Vidovič pa bo igral z zmagovalcem turnirja v Mariboru Hrvatom Poljičakom.

Pri dekletih se je v tretji krog uvrstilo šest Slovenk. Tjaša Klevišar je v slovenskem obračunu premagala Majo Radišič, napredovale pa so še Zala Ule,Tara Gorinšek, Alja Belingar in sestri Tara Katarina ter Ela Nala Milić. Tudi pri dekletih bomo spremljali slovenski obračun med 13-letno Elo Nalo Milić in štiri leta starejšo Taro Gorinšek.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.