Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Aljaž Bedene danes v drugem krogu OP ZDA z Benoitom Pairom


bm, 29.8.2019

Aljaž Bedene je z zmago začel nastope na OP ZDA v New Yorku. V prvem krogu je zanesljivo opravil s 26-letnim Slovakom Jozefom Kovalikom, 362. igralcem lestvice ATP. Aljaž je zmagal s 6-3 6-4 7-5 po dveh urah in sedemnajstih minutah igre. V drugem krogu bo igral z 29. nosilcem Francozom Benoitom Pairom s katerim sta se doslej pomerila sedemkrat, za eno zmago pa vodi Paire. Zadnjo tekmo sta odigrala na pesku v Marrakechu, ko je s 3-6 6-4 7-5 zmagal Francoz. Tekma se je začela ob 18.45 uri.

Konec pa je nastopov naših deklet v posamični konkurenci. Po Tamari Zidanšek se je v prvem krogu poslovila še Polona Hercog. S 6-3 4-6 6-4 jo je premagala Američanka Danielle Collins, 35. igralka sveta. Srečanje je trajalo dve uri in sedemindvajset minut, igralki pa sta bili zelo izenačeni tako, da so o zmagovalki odločale malenkosti. Hercogova ni izkoristila boljšega začetnega udarca saj je od desetih break priložnosti izkoristila samo dve, Američanka na drugi strani od štirih tri. Collinsova je dosegla 28 winnerjev (23) in naredila 33 neprisiljenih napak (35). Na koncu je bila boljša za sedem točk (101-94).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo