Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Mladinci in mladinke zaključujejo nastope na seriji turnirjev ITF v Domžalah, znani kvalifikantje


bm, 26.8.2019

Serija treh turnirjev ITF se bo prihodnji teden končala v Domžalah. Tudi tu bo nastopilo okrog 200 igralcev in igralk na turnirju 4. ranga in to bo nova priložnost za dokazovanje tudi za domače igralce in igralke.

Najvišje postavljen slovenski igralec na turnirju je Jan Kupčič, nastopil bo tudi zmagovalec Maribora Mili Poljičak, novo priložnost za dokazovanje pa bo dobil Maj Premzl, ki je izvrstno igral v Mariboru.

Pri dekletih je na lestvici ITF najvišje uvrščena Tara Gorinšek, na dober rezultat pa lahko tudi tokrat računajo Tjaša Klevišar, Tara Katarina Milić in ostala naša dekleta.

Pri fantih so bili v kvalifikacijah s po tremi zmagami uspešni Tim Tekavec, Maj Najvirt Kolarič in Marsel Žnuderl.

Pri dekletih je v zadnjem krogu kvalifikacij nastopila Alja Belinger, ki je bila prva nosilka in je bila v prvem krogu prosta. Tudi ona je zmagala in se uvrstila v glavni turnir. Ta se začne v torek.

Žreb in razpored tekem bo objavljen zvečer.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo