Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V ponedeljek se v New Yorku začenja OP ZDA, prva bo v ponedeljek nastopila Tamara Zidanšek


bm, 23.8.2019

Na OP ZDA v New Yorku, zadnjem turnirju za grand slam letošnje teniške sezone, so naši igralci in igralke dobili nasprotnike v glavnem turnirju.

Naš edini predstavnik v moški konkurenci Aljaž Bedene bo v prvem krogu igral proti Slovaku Jožefu Kovaliku.

V ženski konkurenci nas bosta zastopali ercog in Tamara Zidanšek Hercogova bo uvodno srečanje igrala z Američanko Danielle Collins, Zidanškova se bo pomerila z 22. nosilko, Hrvatico Petra Martić.

Nobeden izmed treh nastopajočih se doslej ni uspel uvrstiti v tretji krog.

Vkvalifikacijah za posamični turnir so igrali Blaž Kavčič, Blaž Rola in Dalila Jakupovič, a so vsi trije izpadli pred zaključnimi obračuni.

Predstavnice bomo imeli tudi v konkurenci dvojic, kjer bodo nastopile, vsaka s svojo soigralko, Andreja Klepač, Tamara Zidanšek, Katarina Srebotnik in Dalila Jakupović.

Srebotnik in Belorusinja Marozava bosta igrali s tretjima nosilkama Kanadčanko G. Dabrowski in Kitajko Y. Xu, Zidanšek in R. Peterson bosta imeli za nasprotnici Japonko S. Aoyama in Srbkinjo Aleksandro Krunić, Jakupović in S. Santamaria iz ZDA bosta igrali z Američankama F. Di Lorenzo in A. Li, Klepačeva in Lucie Hradecka, ki sta deseti nosilki pa s Tunizijko O. Jabeur in Madžarko Fanni Stollar.

Prvi slovenski nastop bo v ponedeljek ob 17. uri po našem času, ko bo na igrišču št. 4 nastopila Tamara Zidanšek.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo