prijava_e
Novica

Job Japelj in Mark Bernard najboljša v Tržiču, Eva Muller Uhan v Radomljah


bm


V Tržiču in Radomljah se je končalo OP ZALA v starostni kategoriji do 16 let. Fantje so nastopali v A in B turnirju v Tržiču, kjer smo dobili zmagovalce. V prvem krogu je presenečenje pripravil Nik Jan, ki je s 7-6(3) 2-6 6-4 premagal drugega nosilca Maxa Klepa.

V nadaljevanju turnirja so nosilci zmagovali, v polfinale pa so se uvrstili Nejc Škorjanc (ŠD_LTA), Job Japelj (TkMed), Nikola Puntarič (Sl-Lj) in Marcel Ian Božič (Šporn).

V finale sta se uvrstila Job Japelj in Nikola Puntarič, turnir je z zmago 6-4 6-7(2) 6-4 osvojil Japelj. V B turnirju so se v polfinale uvrstili Mark Bernard (Tr-Kr), Rocco Bukovec (ŽtkMb), Dan Kolnik (Vanga) in Žan Mastnak (CTA). Finalista sta bila Mark Bernard in Dan Kolnik, turnir je s finalno zmago 7-5 6-1 osvojil Bernard.

Dekleta nastopajo v Radomljah, kjer sta se v finale uvrstili prva nosilka Eva Muller Uhan (TC-LJ) in druga nosilka Pia Petelinšek (ŽtkMb). Muller Uhanova je v polfinalu s 4-6 6-4 6-4 premagala Rebeco Gnezda (Idrija), Petelinškova je bila s 6-1 7-5 boljša od Milice Bratić (Topte). V finalu je s 7-5 6-1 zmagala Muller Uhanova.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.