Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V Portorožu so nastopali tudi najmlajši


bm, 18.8.2019

V okviru tenis festa so v Portorožui v soboto in nedeljo nastopali tudi najmljaši, ki so se merili v mini in midi tenisu ter tenisu do 10 in 11 let.

V mini tenisu je pri dečkih zmagal Taj Cerar Žilič (Tabre), ki je v finalu premagal klubskega soigralca Marka Pavčiča. Pri deklicah je bila najboljša Hana Peterlin Pahor (Benč). V finalu je bila boljša od Stele Antolinc (Lta).

Turnir v midi tenisu je osvojil Luka Požonec (Tk-CC), ki je v finalu premagal Alekseja Muleja (Maja). Pri deklicah je zmagovalka Veritsa Yaneva (Brežice). V finalu je bila boljša od Une Grubešič (Krško).

Turnir dečkov v tenisu do 10 let je osvojil Aljaž Štor (ŠD_LOK). V finalu je premagal Marka Škundriča (ŽTK Maribor). Pri deklicah je slavila Zoja Peternel (ŠDTŠR), ki je v finalu premagala Niko Mlakar (TkMed).

Turnir v tenisu do 11 let je pri dečkih osvojil Lasse Zajc Gajšek (Topten). V finalu je bil boljši od Jana Najzerja (Maja).l
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Kompas Medot Diners Tenis Slovenija MSIN Coca Cola Slowatch Perskindol Jolly Babolat Slovenija Lenovo