prijava_e
Novica

Na ATP challengerju Zavarovalnica Sava v Portorožu danes četrtfinalni obračuni


bm


V Portorožu bodo na ATP challengerju Zavarovalnica Sava Slovenia Open 2019 danes na sporedu četrtfinalni obračuni posameznikov in polfinalna obračuna dvojic. Na delu bomo videli tudi oba naša preostala predsatvnika v turnirju Aljaža Bedeneta in Blaža Rolo.

Ob 18.30 uri bo nastopil Blaž Rola, ki se bo pomeril z 22-letnim Rusom Romanom Safiullinom, 233. igralcem lestvice ATP. Saffiulin je letos osvojil tri turnirje M25, na zadnjih štirih challengerjih pa je nastope končal že v prvem krogu.

Za njim bo ob 20. uri zaigral Aljaž Bedene. Njegov nasprotnik bo 21-letni Slovak Lucas Klein, 343. igralec lestvice ATP, ki pretežno igra na turnirjih serije ITF WTT. Na zadnjem challengerju v Pragi je bil četrtfinalist, na turnirjih ITF WTT pa je letos osvojil štiri turnirje M15, bil še enkrat finalist in trikrat polfinalist.

Ob za nas najpomembnejših obračunih bomo ob 17. uri spremljali še nastop lanskega zmagovalca Francoza Constanta Lestienna, ki bo igral z Artemom Dubrivnyyem in ob 18.30 uri obračun Norveržana Viktorja Durasovića in Čeha Zdeneka Kolarja.

Ob 17. in 20. uri bosta na sporedu tudi polfinalna obračuna dvojic.

Vse tekme si lahko v live streamu ogledate

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.