prijava_e
Novica

Andreja Klepač polfinalistka WTA turnirja dvojic v Cincinnatiju


bm




Na WTA turnirju v Cincinnatiju še naprej zmaguje Andreja Klepač. S soigralko Lucie Hradecko s katero sta 8. nosilki turnirja dvojic sta se uvrstili v polfinale.

V drugem krogu sta s 6-2 6-3 premagali Ukrajinko Lyudmylo Kichenok in Latvijko Jeleno Ostapenko, v četrtfinalu pa jima ni bilo potrebno na igrišče sta jami nasprotnici Su Wei Hsieh iz Tajvana in Barbora Srtycova iz Češke srečanje predali.

Blaž Kavčič se je po dolgem odmoru in rehabilitaciji ta teden vrnil na teniška igrišča, a povratek ni bil povsem uspešen. Za prvi nastop je izbral peščen turnir serije ATP challenger v italijanskem Cordenonsu (69.000 €), kjer je v drugem krogu s 6-3 7-6(2) premagal Italijana Francesca Fortija.

Za nastop v četrtfinalu se je boril z Madžarom Zsomborjem Pirosom, 514. igralcem lestvice ATP. Po dobrem začetku in zmagi s 6-1 v prvem nizu je v nadaljevanju popustil, bolje pa je zaigral tudi nasprotnik in Piros je na koncu zabeležil zmago z 1-6 6-3 6-3.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.