Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Portoroški festival tenisa se nadaljuje z OP Zala do 16 let in OP Lino do 12 let


bm, 13.8.2019

Ob osrednjem dogodku, challengerju, poteka te dni v Portorožu festival tenisa v okviru katerega spremljamo nastope igralcev in igralk v vseh starostnih kategorijah.

Člani in članice so z OP že končali, včeraj so s turnirjem začeli šestnajstletniki, danes so se jim pridružili še dvanajstletniki.

OP Zala poteka v A in B turnirju za fante ter enotnem turnirju za dekleta.

V A turnirju so znani polfinalisti. To so Simon Javoršek (Maja), Jurij Maj Miklavec (Zklub), Grega Grebenšek (Maja) in Nejc Škorjanc (ŠD_LTA).

V B turnirju so četrtfinalisti Mark Sisan Grošelj, Tai Saule Filipčič, Niki Gaber Bole, Matic Kolman, Nal Rot, Žan Mastnak, Dmitry Suboch in Žiga Bizjak .

Pri dekletih so se v polfinale uvrstile Anamari Žnuderl (ŽtkMb), Pia Petelinšek (ŽtkMb), Ana Tara Praček (LukaKp) in Rebeka Gnezda (Idrija).

Z nastopi so začeli tudi dečki in deklice v A in B turnirju Lino do 12 let. Pri dečkih so se v A turnirju v četrtfinale uvrstili Marko Retelj, Nino Govedič, Rok Koblar, Nerej Benedičič Vidovič, Gašper Matijašič, Žiga Šeško, Maksim Despotovič in Luka Petrovič.

Pri deklicah so v A turnirju četrtfinalistke Zala Vnuk, Ana Stojneva, Beti Jazbec Butina, Sara Mihelčič, Erika Manevska, Kaja Najzer, Zala Bizjak in Stefanija Katarina Mrvar.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.