prijava_e
Novica

V Portorožu se je začel glavni turnir challengerja Zavarovalnica Sava Slovenia open 2019, v glavni turnir še Tomas Lipovšek Puches


bm


V Portorožu smo danes spremljali kvalifikacijska obračuna za dve prosti mesti v glavnem turnirju, začele pa so se tudi tekme glavnega turnirja in nastopi slovenskih igralcev. Danes bodo nastopali igralci, ki so dobili povabilo. Aljaž Bedene in Blaž Rola sta se ob 13. uri predstavila na novinarski konferenci, na prvi nastop pa bosta še počakala.

Današnji spored se je začel ob 10. uri, ko sta se za mesto v glavnem turnirju borila argentinski Slovenec in nov član slovenske reprezentance Tomas Lipovšek Puches in trenutno najboljši in vodilni slovenski mladinec na lestvici ITF, 18-letni Filip Jeff Planinšek. S 6-3 6-1 je zmagal starejši in bolj izkušen Lipovšek Puches in se uvrstil v glavni turnir.

Popoldne bodo nastopili še štirje Slovenci: Nik Razboršek, Sven Lah, Mike Urbanija in včerajšnji zmagovalec odprtega prvenstva Zavarovalnice Sava za člane, Tom Kočevar Dešman.

Slovenski nastopi se začnejo ob 19. uri, ko bo na centralnem igrišču v srečanju z Aldinom Šetkićem iz BiH nastopil Sven Lah, istočasno bo na igrišču C igral Mike Urbanija z Rusom Artemom Dubrivnyyem, na igrišču D pa Nik Razboršek s Francozom Antoinom Cornutom-Chauvincem.

V drugem srečanju večernega sporeda bo na centralnem igrišču Tom Kočevar Dešman igral s Srbom Miljanom Zekićem.

Tekme s centralnega igrišča in igrišč C ter D si lahko ogledate v live streamu

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.