Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Manca Pislak, Nika Radišič in Mike Urbanija v glavni žreb ITF turnirjev, porazi Dalile Jakupović, Kristine Novak, Veronike Erjavec in Anžeta Arha


bm, 6.8.2019

Na turnirju ITF z nagradnim skladom 25.000 $ v italijanskem Cordenonesu sta s kvalifikaciajmi uspešno opravili Manca Pislak in Nika Radišič. Pislakova je v zadnjem krogu s 7-5 6-3 premagala Švicarko Katerino Tsygourovo, Radišičeva je bila s 6-3 6-0 boljša od Italijanke Federice Prati. Izgubila je Veronika Erjavec.

Na turnirju v Vogau (15.000 $) je Mike Urbanija v zadnjem krogu kvalifikacij s 6-2 6-4 premagal Avstrijca Krisa Krawcewicza.

Na turnirju ITF z nagradnim skladom 15.000 $ v Olomoucu je v zadnjem krogu kvalifikacij izgubila Kristina Novak. S 4-6 6-0 10-7 je bila boljša Čehinja Martina Kudelova.

Nov hud udarec je na turnirju ITF z nagradnim skladom 60.000 $ v Hechingenu doživela Dalila Jakupović. Poslovila se je že po uvodnem nastopu. V prvem krogu jo je namreč s 7-5 6-3 premagala Hrvatica Lea Bošković.

Še enkrat je v prvem krogu v Tabarki obstal Anže Arh. Tokrat ga je s 6-1 6-2 izločilRus Kristian Lozan.

Na prvi nastop v Olomoucu še čaka Pia Lovrič.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo