Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Zadnji del teniške sezone začeli igralci in igralke do 18 in do 14 let


bm, 4.8.2019

Po tritedenskem počitku se igralci in igralke vračajo na teniška igrišča in začenjajo s tekmovanji zadnjega dela sezone 2019.

Ta teden na OP Odmev do 14 let dečki in deklice nastopajo v Domžalah in Krškem, na OP Petrol 18 pa v Portorožu.

V A turnirju dečkov do 14 let so se v četrtfinale uvrstili Marko Retelj, Filip Zver, Nal Sok, Matic Hribar, Marko Požonec, Vaal Urankar, Boris Barjektarevič in Mak Mikovič.

V B turnirju dečkov so polfinalisti Andrej Maks Janc (Sl-Lj), Leon Šmarčan (ŠD_LOK), Rocco Bukovec (ŽtkMb) in Matic Kolman (Radov).

Deklice igrajo v Krškem, četrtfinalistke pa so Pia Petelinšek, Lana Milosavljevič, Stefanija Katarina Mrvar, Anja Hvalec, Aja Tanko, Karin Dirnbek, Zala Vnuk in Julija Bogatin.

Na turnirju fantov do 18 let so se v četrtfinale uvrstili Miha Vetrih, Nejc Škorjanc, Dan Trošt Slapnik, Miha Kastelec, Luka Houška, Tristan Lukas Nickel Koželj , Mark Andrejič Goljar in Bor Artnak.

Pri dekletih so polfinalistke Alja Belinger (ŠD_LTA), Maja Radišič (TKVal), Tajda Zalokar (ŠD_LTA) in Pia Poglajen (AsLit).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.