Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Blaž Rola uspešen v Segoviji, Nina Potočnik v drugi krog na Poljskem, Tom Kočevar Dešman uspešen v Novem Sadu; poraz Anžeta Arha in Anje Gal v Tabarki


bm, 31.7.2019

Blaž Rola je tudi ATP challenger v Segoviji, ki se igra na trdi podlagi začel z zmago. V prvem krogu je s 6-4 6-4 premagal Rusa Konstantina Kravchuka in se bo v drugem krogu pomeril s Francozom Baptistom Crepattejem.

Na turnirju ITF z nagradnim skladom 25.000 $ v Grodzisk Mazowieckem na Poljskem se je Nina Potočnik uvrstila v drugi krog. V uvodnem nastopu je s 3-6 6-2 7-6(4) premagala 1. nosilko, 27-letno Bolgarko Isabelo Shinikovo, 221. igralko lestvice WTA. Nina tako nadaljuje z dobrimi predstavami na Poljskem, kjer je bila prejšnji teden finalistka enako vrednega turnirja v Bytomu, visoka uvrstitev pa se ji obeta tudi tokrat.

V prvem krogu turnirja ITF v Novem Sadu (15.000 $) je Tom Kočevar Dešman s 7-5 3-6 6-2 premagal Hrvata Dujo Kekeza in se uvrstil v drugi krog, kjer bo igral z Romunom Gabrielom Dico.

Na turnirju ITF v Tabarki za Anžeta Arha ostaja zaklet prvi krog glavnega turnirja. Še v šestem nastopu v Tabarki se ni uspel uvrstiti v drugi krog. Po uspešno opravljenih kvalifikacijah ga je tokrat v uvodnem nastopu premagal 5. nosilec, Italijan Luca Prevosto, ki je bil boljši s 6-7(2) 6-2 6-0.

Tabarka ni veliko veselja prinesla nti Anji Gal. Anja je v prvem krogu 15.000 $ vrednega turnirja s 4-6 4-6 izgubila s Francozinjo Ines Nicault.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo