Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Tamara Zidanšek in Dalila Jakupović nastope končali v drugem krogu


bm, 24.7.2019

Na turnirjih WTA v Palermu in Jurmali sta Tamara Zidanšek in Dalila Jakupović izgubili tekmi drugega kroga.

Tamaro, ki je bila v Palermu 4. nosilka je presenetila srečna poraženka, 20-letna Ludmilla Samsonova iz Rusije, ki je zmagala s 6-2 7-5. Tamara je petkrat izgubila zaćetni udarec, nasprotnici ga je odvzela dvakrat. Rusinja je bila v seštevku točk boljša s 77-63.

Jakupovićeva je zelo dobro odigrala tekmo v Jurmali, kjer je prvi niz proti 1. nosilki Anastasiji Sevastovi dobila, v naslednjih dveh pa je Latvijka upravičila vlogo favoritinje in slavila s končnih 6-7(3) 6-2 6-4. Tekma je trajala dve uri in petnajst minut, od trinajstih brejkov na srečanju jih je Jakupovićeva dosegla pet, Sevastova pa osem. V osvojenih točkah je bila zmagovalka boljša s 101-92. Očitno se Dalila vrača v formo, kar je dobra napoved pred nadaljevanjem sezone, ko se bodo igralke počasi preselile na trdo podlago.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo