prijava_e
Novica

Znani udeleženci turnirja ATP challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open 2019 z Aljažem Bedenetom in Blažem Rolo na čelu


bm


Manj kot tri tedne pred začetkom turnirja ATP challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open 2019, ki bo potekal med 12. in 18. avgustom v Porotorožu je znan seznam prijavljenih igralcev.

Mesto prvega nosilca in prvega favorita za zmago na turnirju bo pripadlo Aljažu Bedenetu, trenutno 83. igralcu sveta. Med nosilci bo tudi Blaž Rola, ki je s 144. mestom trenutno četrti najvišje uvrščen igralcem med prijavljenimi udeleženci turnirja.

Med igralci, ki so se prijavili in jim trenutno mesto na lestvici ATP dopušča neposredno uvrstitev v glavni žreb turnirja je tudi lanski zmagovalec Francoz Constant Lestienne, predlanski Ukrajinec Sergiy Stakhovsky in zmagovalec leta 2015 Italijan Luca Vanni.

V Portorožu se nam tako obeta nov teniški spektakel, slovenski ljubitelji tenisa pa bodo imeli priložnost na domačem terenu navijati za naša trenutno najboljša igralca Aljaža Bedeneta in Blaža Rolo. Oba sta v zadnjem času v odlični formi, ki jo bosta do Porotoroža poskušala še izpiliti ali vsaj zadržati. Aljaž sicer ta teden ne nastopa, Blaž pa je na turnirju v Tampereju.

Celoten seznam prijavljenih igralcev si lahko ogledate

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.