Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Aljaž Bedene si je za rojstni dan podaril četrtfinale v Umagu


bm, 19.7.2019

Aljaž Bedene se je uvrstil v četrtfinale ATP turnirja v Umagu. V drugem je igral s 17-letnim Italijanom Jannikom Sinnerjem, ki na lestvici ATP zaseda 209. mesto, za nastop na turnirju pa je prejel posebno povabilo. Francoski teniški up je Aljažu nudil dostojen odpor, vendarle pa so na koncu prevladale izkušnje 13 let starejšega tekmeca, ki je zmagal s 7-6(3) 6-3. Aljaž je še enkrat več odlično serviral in ob skupnem izkoristku servisa 68 % dosegel sedem asov. Začetni udarec je izgubil dvakrat, a ga je nasprotniku odvzel trikrat, na koncu pa bil prepričljivo boljši na kar kaže tudi število osvojenih točk (81-68). Srečanje je trajalo uro in sedeminštirideset minut.

Aljaž je zmago in uvrstitev v četrtfinale dosegel prav na 30. rojstni dan. Čestitkam ob osebnem prazniku se pridružujemo tudi mi!

V četrtfinalu bo igral z leto dni mlajšim Beograjčanom Dušanom Lajovićem, ki na lestvici ATP zaseda 36. mesto. Tekma bo na sporedu ob 20. uri.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo