prijava_e
Novica

Nekaj več kot dva tedna je do začetka turnirja ATP challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open 2019 v Portorožu


bm


Manj kot mesec dni nas loči do začetka letošnje izvedbe mednarodnega članskega teniškega turnirja serije ATP challenger Zavarovalnica Sava Slovenia Open 2019.

V pričakovanju nastopa Aljaža Bedeneta, ki ta teden igra v Umagu, je podrobneje znan program turnirskih in obturnirskih dejavnosti ter dogodkov, ki se bodo odvijali v času največje teniške prireditve v Sloveniji.

Teniški del bodo odprli člani in članice, ki se bodo od srede do sobote borili za točke lestvice TS, člani pa tudi za povabilo v glavni turnir, ki ga bo prejel zmagovalec članskega turnirja. V petek bo potekal VIP dogodek Zavarovalnice Sava, zvečer pa v Playi ATP CHALLENGER OPENING PARTY.


V soboto in nedeljo bodo potekali kvalifikacijski obračuni, glavni turnir pa se bo z uvodnimi tekmami začel v ponedeljek, 12. avgusta, ko bo tudi novinarska konferenca.

V četrtek bo imel na portoroški plaži koncert Vasco Rossi Tribute&Maurizio Solieri, v petek pa bo nastopila skupina Cubismo.

V soboto bo na portoroški plaži koncert Jana Plestenjaka.

V petek in soboto bosta na osrednjem teniškem igrišču polfinalna obračuna posamezno, v petek pa tudi finalni obračun dvojic.

V nedeljo bo na sporedu finale, VIP dogodek - Poslovni partnerji in predstavniki teniških klubov Tenis Slovenije in rekreativno veteransko prvenstvo dvojic.

Ves teden bodo potekali tudi turnirji Tenis Slovenije v vseh starostnih kategorijah.

Podroben program si lahko ogledate

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.