Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Kristina Novak, Veronika Erjavec in Nika Radišič v glavni žreb turnirjev ITF,


bm, 16.7.2019

Na številnih teniških turnirjih po svetu, od največjih do tistih z najnižjim denarnim skladom, ta teden nastopajo slovenski igralci in igralke. Na turnirjih ITF z nagradnim skladom 25.000 $ so kvalifikacijske nastope uspešno zaključile Nika Radišič v Olomoucu ter Veronika Erjavec in Kristina Novak v Madžarski Baji. Vse tri so se s po dvema zmagama uvrstile v glana turnirja. V glavni žreb je bila v Baji neposredno uvrščena Nina Potočnik, ki bo igrala z Rusinjo Daryo Astakhovo.

Na ATP challengerju v Amersfoortu (46.600 €) bo nastopil Blaž Rola, ki bo v prvem krogu igral s Čehom Adamom Pavlasekom.

Na turnirju v Imoli (25.000 $) je nastopila Manca Pislak. V prvem krogu je igrala s 3. nosilko, Italijanko Lucio Bronzetti in izgubila z 2-6 1-6.

Na turnirju ITF v Piestanyu (15.000 $) je nastopil Mike Urbanija. V prvem krogu je igral s češkim mladincem Daliborjem Svrcino in izgubil s 5-7 6-4 7-6(2).

Na mladinskem turnirju ITF 4. ranga v Dolany Veski je v prvem krogu glavnega turnirja Tin Krstulovič s 6-3 6-2 premagal Čeha Simona Mališa. Tara Gorinšek je bila v prvem krogu prosta, v drugem je s 6-4 7-5 premagala Hrvatico Klaro Vukičević.
Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo