Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Eva Muller Uhan in Anamari Žnuderl polfinalistki turnirja TE 14 Marina SR Open v Portorožu


bm, 11.7.2019

V Portorožu se končuje mednarodni mladinski turnir TE v starostni kategoriji do 14 let Marina SR Open. Med številnimi slovenskimi igralci in igralkami, ki so nastopili na turnirju sta z uvrstitvijo v polfinale najuspešnejši Eva Muller Uhan in Anamari Žnuderl.

Eva, ki je 5. nosilka turnirja je v četrtfinalu s 7-5 3-6 6-2 premagala 4. nosilko, Čehinjo Klaro Vaja. Za nastop v finalu se bo potegovala s 6. nosilko Chiaro Jerolimov iz Hrvaške.

Za morebitni slovenski finale bo poskušala poskrbeti tudi 8. nosilka Anamari, ki je v četrtfinalu s 6-3 7-5 premagala 2. nosilko, Italijanko Margherito Marcon. Za nastop v finalu se bo borila s 3. nosilko Andjelo Lazarević iz Srbije.

Pri dečkih je v četrtfinalu klonil še zadnji slovenski predstavnik Žiga Švec. S 7-5 6-1 ga je izločil Romeo Hadžimehmedović iz Srbije. V konkurenci dvojic se bodo pri deklicah za naslov potegovale Anamari Žnuderl in Pia Petelinšek ter Maša Viriant s soigralko Andjelo Lazarević.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol NIL Libra Babolat Slovenija Lenovo
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.