Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Na turnirju Lampo Trophy v Rezzatu deklice izgubile v polfinalu, dečki brez zaključnih obračunov

bm, 13.7.2019

Na ekipnem turnirju TE do 12 let Lampo Trophy, ki se je končalo v italijanskem Rezzatu sta naši ekipi dečkov in deklic nastope začeli z zmagama. V prvem krogu turnirja RR je ekipa dečkov s 3-0 premagala vrstnike iz Mehike, deklice so bile s 3-0 boljše od igralk iz BiH.

Pri dečkih so točke prispevali Matic Hribar, Marko Retelj in dvojica Luka Albreht-Matic Hribar.

Pri deklicah so zmagale Eva Cikajlo, Nala Kovačič in dvojica Zala Vnuk-Eva Cikajlo.

V sredo sta obe ekipi igrali proti igralkam in igralcem iz Francije. Deklice so tekmo dobile z 2-1. Francozinje so namreč dopotovale s samo dvema igralkama in po poškodbi ene izmed njiju so danes tekmo predale. Dečki so popoldne s Francozi izgubili z rezultatom 1-2.

V četrtek sta obe ekipi igrali proti ekipama iz Bolgarije. Deklice so z Bolgarkami izgubile z 0-3. V skupini so zasedle 2. mesto in so se uvrstile v polfinale. Tudi dečki so z ekipo Bolgarije izgubili. Bolgarski vrstniki so zmagali z 2-1. Točko za Slovenijo je osvojil Luka Albreht. Dečki so zasedli končno tretje mesto v skupini.

Deklice so v polfinalu igrale z ekipo Velike Britanije in izgubile z 0-3 ter osvojile končno 3.-4. mesto.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.