prijava_e
Novica

Na turnirju Lampo Trophy v Rezzatu deklice izgubile v polfinalu, dečki brez zaključnih obračunov


bm


Na ekipnem turnirju TE do 12 let Lampo Trophy, ki se je končalo v italijanskem Rezzatu sta naši ekipi dečkov in deklic nastope začeli z zmagama. V prvem krogu turnirja RR je ekipa dečkov s 3-0 premagala vrstnike iz Mehike, deklice so bile s 3-0 boljše od igralk iz BiH.

Pri dečkih so točke prispevali Matic Hribar, Marko Retelj in dvojica Luka Albreht-Matic Hribar.

Pri deklicah so zmagale Eva Cikajlo, Nala Kovačič in dvojica Zala Vnuk-Eva Cikajlo.

V sredo sta obe ekipi igrali proti igralkam in igralcem iz Francije. Deklice so tekmo dobile z 2-1. Francozinje so namreč dopotovale s samo dvema igralkama in po poškodbi ene izmed njiju so danes tekmo predale. Dečki so popoldne s Francozi izgubili z rezultatom 1-2.

V četrtek sta obe ekipi igrali proti ekipama iz Bolgarije. Deklice so z Bolgarkami izgubile z 0-3. V skupini so zasedle 2. mesto in so se uvrstile v polfinale. Tudi dečki so z ekipo Bolgarije izgubili. Bolgarski vrstniki so zmagali z 2-1. Točko za Slovenijo je osvojil Luka Albreht. Dečki so zasedli končno tretje mesto v skupini.

Deklice so v polfinalu igrale z ekipo Velike Britanije in izgubile z 0-3 ter osvojile končno 3.-4. mesto.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.