Tenis-Slovenija
min
sek
Prazna-pasica

Gal Emeršič Potočnik četrtfinalist v Reykjaviku, v Welsu uspešna Aljaž Jeran in Pia Marija Rebec, Živa Falkner zmagala v Temišvari

bm, 9.7.2019

Na turnirju ITF 5. ranga v Reykjaviku zmage še naprej niza Gal Emeršič Potočnik. Dvema zmagama v kvalifikacijah je dodal še drugo v glavnem turnirju in se uvrstil v četrtfinale. V drugem krogu je s 6-4 6-0 premagal Kanadčana Matthiasa Kaska. Sebastian Dominko je v treh nizih izgubil s Francozom Noahom Maligejem, ki je bil boljši s 4-6 6-3 6-2.

Na turnirju ITF 4. ranga v Welsu sta nastopila Aljaž Jeran in Aljaž Kirbiš. Jeran je s 6-2 6-0 premagal Avstrijca Diega Leona Laporta Osanteja, Kirbiš je s 3-6 2-6 izgubil z Avstrijcem Yanickom Schneiderjem.

Pri dekletih je Pia Maria Rebec s 7-5 6-2 premagala Avstrijko Sophio Wurm, Petja Drame je s 4-6 6-2 1-6 izgubila s Švicarko Saro Paunović, Brina Šulin je morala premoč priznati Avstrijki Nini Plichal, ki je zmagala s 4-6 6-1 6-1.

Živa Falkner nastopa na turnirju ITF 3. ranga v Temišvari. Na turnirju je druga nosilka, v prvem krogu pa je s 6-4 6-2 premagala domačinko Simono Ogescu.
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka Žito Vivo catering Kompas Medot MSIN Slowatch Perskindol NIL Babolat Slovenija Lenovo

©TZS, 2019. Vse pravice pridržane.