Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Gal Emeršič Potočnik četrtfinalist v Reykjaviku, v Welsu uspešna Aljaž Jeran in Pia Marija Rebec, Živa Falkner zmagala v Temišvari


bm, 9.7.2019

Na turnirju ITF 5. ranga v Reykjaviku zmage še naprej niza Gal Emeršič Potočnik. Dvema zmagama v kvalifikacijah je dodal še drugo v glavnem turnirju in se uvrstil v četrtfinale. V drugem krogu je s 6-4 6-0 premagal Kanadčana Matthiasa Kaska. Sebastian Dominko je v treh nizih izgubil s Francozom Noahom Maligejem, ki je bil boljši s 4-6 6-3 6-2.

Na turnirju ITF 4. ranga v Welsu sta nastopila Aljaž Jeran in Aljaž Kirbiš. Jeran je s 6-2 6-0 premagal Avstrijca Diega Leona Laporta Osanteja, Kirbiš je s 3-6 2-6 izgubil z Avstrijcem Yanickom Schneiderjem.

Pri dekletih je Pia Maria Rebec s 7-5 6-2 premagala Avstrijko Sophio Wurm, Petja Drame je s 4-6 6-2 1-6 izgubila s Švicarko Saro Paunović, Brina Šulin je morala premoč priznati Avstrijki Nini Plichal, ki je zmagala s 4-6 6-1 6-1.

Živa Falkner nastopa na turnirju ITF 3. ranga v Temišvari. Na turnirju je druga nosilka, v prvem krogu pa je s 6-4 6-2 premagala domačinko Simono Ogescu.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo