Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Na Otočcu znani polfinalisti v posamični konkurenci in zmagovalca dvojic pri dečkih


bm, 3.7.2019

V teniškem centru Otočec poteka mednarodni teniški turnir Tennis Europe v starostni kategoriji do 12 let. V soboto so odigrali nekaj kvalifikacijskih dvobojev, v ponedeljek pa se je začel glavni turnir s tekmami v RR skupinah. Zmagovalke in zmagovalci osmih RR skupin so se uvrstili v četrtfinale in bodo nato turnir dokončali po normalnem sistemu.

Po dveh odigranih krogih so pri dečkih po dve zmagi zabeležili Žiga Šeško, Paolo Angeli, Luka Petrovič, Marko Retelj, Matic Hribar, Maksim Despotovič in Luka Albreht.

Pri deklicah so bile po dvakrat uspešne Nala Kovačič, Eva Cikajlo, Julija Bogatin, Kaja Najzer, Zala Bizjak, Beti Butina Jazbec in Katarina Stefanija Mrvar.

V sredo se je končal turnir RR. V četrtfinale so se uvrstili Žiga Šeško in Luka Albreht, ki bosta igrala mes seboj, Marko Retelj, Luka Petrovič in Paolo Angeli.

Pri deklicah so četrtfinalistke Nala Kovačič, ki bo igrala z Katarino Stefanijo Mrvar, Kaja Najzer ter Zala Bizjak in Eva Cikajlo, ki bosta med sabo odločili o polfinalistki.

Pri dečkih so se v polfinale uvrstili Luka Albreht, Rus Artem Bogomolov, Luka Petrovič in Paolo Angeli.

Pri deklicah so polfinalistke Nala Kovačič, Milana Dejanović, Jana Denisenko in Eva Cikajlo.

V konkurenci dvojic sta pri dečkih slavila Luka Petrovič in Paolo Angeli, kista v finalu s 0-6 6-2 10-5 premagala Luko Albrehta in Matica Hribarja.

Pri deklicah so se v finale uvrstile Nala Kovačič in Hana Šišak Molan ter Ela Plošnik s soigralko Julie Armingol.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo