prijava_e
Novica

V Ribnem tekmovali najmlajši na turnirjih 8-11 let


bm


V Ribnem pri Bledu so se v organizaciji ŠTD Bohinj končali turnirji za otroke v starostni kategoriji 8-11 let. Turnirjev v nimi in midi tenisu ter tenisu do 10 in 11 let se je udeležilo okrog 70 igralcev in igralk.

V MINI tenisu je pri dečkih zmagal Val Mlakar (Maja), ki je v finalu premagal Svita Kržiča (TKVrh). Pri deklicah je bila najboljša Hana Peterlin Pahor (Benč) pred Brino Milovanovič (Maja).

V midi tenisu je pri dečkih slavil Luka Požonec (TK-CC), ki je bil v finalu boljši od Bineta Jurečiča (Grosuplje). Pri deklicah je zmagala Una Grubešič (Krško), ki je v finalu ugnala Brino Milovanovič (Maja).

V tenisu do 10 let je zmagala Laura Basailovič (Ol-Lj). V finalu je premagala Saro Kovačevič (Maja). Turnir dečkov do 10 let je osvojil Peter Škundrič (ŽtkMb). V finalu je bil boljši od Lovra Zajca Haceta (ŠD-LTA).

Turnir deklic do 11 let je osvojila Maja Stopar (Ol-Lj) pred Dario Malchenko (ŽtkMb). Pri dečkih do 11 let je zmagal Jošt Pečovnik (Ol-Lj). V finalu je premagal Jana Najzerja (Maja).

Več o turnirjih 8-11 let in fotografije najdete

Preberi več
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.