Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V Ribnem tekmovali najmlajši na turnirjih 8-11 let


bm, 30.6.2019

V Ribnem pri Bledu so se v organizaciji ŠTD Bohinj končali turnirji za otroke v starostni kategoriji 8-11 let. Turnirjev v nimi in midi tenisu ter tenisu do 10 in 11 let se je udeležilo okrog 70 igralcev in igralk.

V MINI tenisu je pri dečkih zmagal Val Mlakar (Maja), ki je v finalu premagal Svita Kržiča (TKVrh). Pri deklicah je bila najboljša Hana Peterlin Pahor (Benč) pred Brino Milovanovič (Maja).

V midi tenisu je pri dečkih slavil Luka Požonec (TK-CC), ki je bil v finalu boljši od Bineta Jurečiča (Grosuplje). Pri deklicah je zmagala Una Grubešič (Krško), ki je v finalu ugnala Brino Milovanovič (Maja).

V tenisu do 10 let je zmagala Laura Basailovič (Ol-Lj). V finalu je premagala Saro Kovačevič (Maja). Turnir dečkov do 10 let je osvojil Peter Škundrič (ŽtkMb). V finalu je bil boljši od Lovra Zajca Haceta (ŠD-LTA).

Turnir deklic do 11 let je osvojila Maja Stopar (Ol-Lj) pred Dario Malchenko (ŽtkMb). Pri dečkih do 11 let je zmagal Jošt Pečovnik (Ol-Lj). V finalu je premagal Jana Najzerja (Maja).

Več o turnirjih 8-11 let in fotografije najdete tukaj.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo