prijava_e
Novica

Zmagovalca A turnirjev Odmev 14 Nal Sok in Anamari Žnuderl, zmagovalec B turnirja dečkov Jernej Ploj





V Celju so se na OP Odmev do 14 let v A turnirju merili dečki. V finale sta se uvrstila Jan Bukovec (Tr-Kr) in Nal Sok (Tc-Lj). Četrti nosilec Jan Bukovec je v polfinalu s 6-1 6-0 premagal šestega nosilca Marka Požonca (Tk-CC), tretji nosilec Nal Sok pa je bil s 6-2 4-6 6-3 boljši od nepostavljenega Miloša Bogunoviča (Sl-Lj). V finalu je slavil Nal Sok, ki je zmagal s 7-5 6-2. Za Nala je to prvi osvojen turnir TS v karieri.

B turnir dečkov se je odvijal in končal v Mariboru. V polfinale so se uvrstili Matic Kolman (Radov), Žiga Dolinšek (ŽtkMb), Jernej Ploj (ŽtkMb) in Tai Tristan Papež (Otočec). V polfinalu je nato Kolman s 7-5 6-1 premagal Dolinška, Ploj pa s 6-1 6-3 Papeža. V finalu je slavil Jernej Ploj, ki je Kolmana premagal s 6-1 6-1.

V Mariboru so igrale tudi deklice.V četrtfinalu so nastopile Anamari Žnuderl, Erika Manevska, Nala Kovačič, Stefanija Katarina Mrvar, Karin Dirbek, Lara Flerin, Julija Bogatin in Pia Petelinšek.

Polfinalistke so bile Anamari Žnuderl, Nala Kovačič, Lara Flerin in Julija Bogatin. Za zmago pa sta se na koncu borili Anamari Žnuderl (ŽtkMb), ki je v polfinalu s 6-2 6-4 premagala klubsko soigralko Nalo Kovačič in Julija Bogatin (LukaKp), ki je v drugem polfinalu s 6-3 6-3 izločila Laro Flerin (Tr-Kr). Slavila je Anamari Žnuderl, ki je finalni obračun dobila s 6-3 6-1.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.