Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Brina Šulin uspešna v Prevezi, Filip Jeff Planinšek v Plznu, Aljaž Kirbiš v Čakovcu


bm, 26.6.2019

Brina Šulin je na mladinskem turnirju ITF 4. ranga v Prevezi v Grčiji v prvem krogu s 7-5 6-1 premagala domačinko Vasileio Griva in napredovala v drugi krog.

Na turnirju ITF 2. ranga v Plznu se je Filip Jeff Planinšek po porazu v finalu kvalifikacij v glavni turnir uvrstil kot srečni poraženec in je v prvem krogu igral z domačim povabljencem Vojtechom Burianom ter zmagal s 6-3 6-1.

Živa Falkner je v prvem krogu igrala z 2. nosilko Ano Geller iz Argentine, 61. mladinko sveta, ki je bila pred dvema tednoma finalistka turnirja ITF 1. ranga v Offenbachu in izgubila s 4-6 6-0 3-6.

Na turnirju TE 16 v Čakovcu se je Aljaž Kirbiš uvrstil v tretji krog.V drugem je z 2-6 6-4 6-2 premagal Hrvata Luko Vidovića. V prvem krogu sta izgubila Vid Buzeti in Lun Obrul, v drugem pa Grega Sevšek. Pri dekletih je nastopila Tajda Zalokar in izgubila v drugem krogu.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo