Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Zala Vnuk in Gašper Matijašič zmagovalca FIN 12A v Ljubljani in Tržiču, 12B osvojila Eva Vodenik in Jošt Pečovnik


bm, 25.6.2019

Končali so se finalni A in B turnirji za dečke in deklice v starostni kategoriji do 12 let. Potekali so v Tržiču, kjer so v A turnirju nastopali dečki in v Ljubljani, kjer se je odvijal B turnir dečkov ter A in B turnir deklic.

Zmagovalka A turnirja deklic je 2. nosilka Zala Vnuk (TK TAL), ki je v finalu s 6-4 6-0 premagala prvo postavljeno Julijo Bogatin (TK LukaKp). Zala Vnuk se je veselila drugega naslova v karieri na turnirjih Tenis Slovenije.

Zmagovalka B turnirja je Eva Vodenik (Br-Mb), ki je v finalu s 7-6(4) 6-2 premagala Anjo-Chiaro Kantoci (Rog.Slatina).

V A turnirju dečkov sta bila finalista Žiga Šeško (AsLit) in Gašper Matijašič (Grosuplje). Šeško je v polfinalu s 6-4 6-2 premagal Maksima Despotoviča (TkCC), Matijašič je bil v drugem polfinalu s 6-2 6-7(4) 6-4 boljši od Luke Petroviča (Sl-Lj). V finalu je zanesljivo slavil Matijašič, ki je zmagal s 6-3 6-1. Za Gašperja je to prvi naslov na turnirjih TS v karieri.

Zmagovalec B turnirja dečkov je Jošt Pečovnik (Ol-Lj). V finalu je s 6-4 6-4 premagal Martina Kolariča (Pvald).

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo