prijava_e
Novica

Zala Vnuk in Gašper Matijašič zmagovalca FIN 12A v Ljubljani in Tržiču, 12B osvojila Eva Vodenik in Jošt Pečovnik


bm


Končali so se finalni A in B turnirji za dečke in deklice v starostni kategoriji do 12 let. Potekali so v Tržiču, kjer so v A turnirju nastopali dečki in v Ljubljani, kjer se je odvijal B turnir dečkov ter A in B turnir deklic.

Zmagovalka A turnirja deklic je 2. nosilka Zala Vnuk (TK TAL), ki je v finalu s 6-4 6-0 premagala prvo postavljeno Julijo Bogatin (TK LukaKp). Zala Vnuk se je veselila drugega naslova v karieri na turnirjih Tenis Slovenije.

Zmagovalka B turnirja je Eva Vodenik (Br-Mb), ki je v finalu s 7-6(4) 6-2 premagala Anjo-Chiaro Kantoci (Rog.Slatina).

V A turnirju dečkov sta bila finalista Žiga Šeško (AsLit) in Gašper Matijašič (Grosuplje). Šeško je v polfinalu s 6-4 6-2 premagal Maksima Despotoviča (TkCC), Matijašič je bil v drugem polfinalu s 6-2 6-7(4) 6-4 boljši od Luke Petroviča (Sl-Lj). V finalu je zanesljivo slavil Matijašič, ki je zmagal s 6-3 6-1. Za Gašperja je to prvi naslov na turnirjih TS v karieri.

Zmagovalec B turnirja dečkov je Jošt Pečovnik (Ol-Lj). V finalu je s 6-4 6-4 premagal Martina Kolariča (Pvald).
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.