prijava_e
Novica

Tri druga mesta na turnirju TE 12 v Prijedoru, eno finale tudi na turnirju TE 12 v Trstu


bm


Turnir TE v strostni kategoriji do 12 let se v Prijedoru sicer ni končal po slovenskih željah, a se naši igralci in igralke vračajo iz turnirja s tremi drugimi mesti in svojimi najboljšimi dosežki v karieri.

Pri dečkih je Marko Retelj v finalu igral s Francozom Gregoryem Vrelom Nagelom in izgubil s 4-6 1-6. Za Marka je to prvi finale na turnirjih TE v karieri, aprila pa je bil tudi četrfinalist v Čakovcu. Skupaj je letos na turnirjih TE nastopil štirikrat, zabeležil pa je devet zmag in doživel štiri poraze.

Pri deklicah se je v finale, prav tako prvič v karieri na turnirjih TE, uvrstila Eva Cikajlo. Tudi ona je morala v finalu priznati premoč nasprotnici. S 6-4 6-0 jo je premagala Nemka Nastasia Nesterovic. Eva je letos nastopila na petih turnirjih TE in se še enkrat uvrstila v četrtfinale.

V konkurenci dvojic sta Eva Cikajlo in Julija Bogatin izgubili v finalu, Marko Retelj in Matic Hribar ter Ela Plošnik pa so bili polfinalisti.

Na turnirju TE 12 v Trstu sta se v finale konkurence dvojic uvrstili Nala Kovačič in Zala Vnuk. V finalu sta nato z 2-6 1-6 izgubili s Korejkama Nahyeong Cho in Woojeong Yang.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol BTC City Zavarovalnica Triglav, d.d. Telemach
autocommerce SŽ Športna loterija Zala ŽiherHiše Krka BigBang Vivo catering Kompas Medot NKBM MSIN Slowatch Perskindol Libra Babolat Slovenija Office&More Lenovo Artros
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.