Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Na Ptuju v igri po dveh odigranih krogih še enajst slovenskih igralcev in igralk


bm, 19.6.2019

Na Ptuju se nadaljuje turnir TE v starostni kategoriji do 16 let, v igri pa zaenkrat ostajajo vsi slovenski igralci in igralke, ki merijo na najvišja mesta. Pri fantih so se tako v tretji krog uvrstili 1. nosilec Sebastian Dominko, v slovenskem obračunu je v treh nizih izločil Simona Javorška, Aljaž Kirbiš, ki je bil prav tako v slovenskem obračunu boljši od Grege Sevška, Matic Križnik, Jan Dimitrijevič, tekmo mu je v drugem nizu predal Gordan Fran Mileusnič in Maj Premzl.

Še bolje gre dekletom, saj se jih je v treji krog uvrstilo sedem. Uspešne so bile 1. nosilka Annika Planinšek ter Hana Bečirovič Novak, Taja Lončarič, Anamari Žnuderl, Nina Pliberšek, Tina Komac in Eva Muller Uhan.

V konkurenci dvojic so se v pri fantih v polfinale uvrstili Jan Dimitrijevič in Marsel Žnuderl ter Maj Premzl, ki igra v paru z Avstrijcem Kobierskim. Pri dekletih so polfinalistke Taja Lončarič in Nina Pliberšek ter Hana Bečirovič Novak in Meta Marenk. Slednji sta s 7-6(5) 6-2 izločili drugi nosilki, Čehinji Davidovo in Hazmukovo.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo