Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Pia Lovrič v tretji krog turnirja ITF v Berlinu, Noka Jurič polfinalistka turnirja ITF v Banja Luki


bm, 19.6.2019

Pia Lovrič se je na turnirju ITF 1. ranga v Berlinu uvrstila v tretji krog. V drugem je s 6-4 6-0 premagala domačo povabljenko Julio Zhu. V tretjem krogu bo kot 5. nosilka turnirja igrala z deveto postavljeno Slovakinjo Michaelo Kadleckovo, 84. mladinko sveta.

Pri fantih je po Mihi Vetrihu v prvem krogu izgubil tudi Filip Jeff Planinšek. S 6-3 5-7 6-4 ga je premagal Čeh Martin Krumich (ITF 133).

V konkurenci dvojic sta se Pia Lovrič in Živa Falkner uvrstili v četrtfinale. V osmini finala sta s 6-0 6-0 premagali francosko-kolumbijsko navezo Juline Fayard in Gabriela Macias. V drugi krog dvojic je napredoval tudi Planinšek, ki igra v paru s Srbom Kristijanom Juhasom.

Še naprej odlično igra na turnirju ITF 5. ranga v Banja Luki Noka Jurič. V četrtfinalu je s 6-1 6-3 premagala Hrvatico Ito Habeković in se uvrstila v polfinale.

Z Brino Šulin sta polfinalistki tudi v konkurenci dvojic.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo