prijava_e
Novica

Luka Albreht v drugi krog v Trstu; v Prijedoru Matic Hribar, Marko Retelj, Hana Šišak Molan in Eva Cikajlo v tretji krog


bm


Na turnirju TE do 12 let v Trstu se je Luka Albreht po zmagi s 6-2 6-1 nad Italijanom Giuseppejem Catapanejem uvrstil v drugi krog. V uvodnih nastopih so izgubili Paolo Angeli, Nala Kovačič in Zala Vnuk.

V Prijedoru se je na turnirju TE 12 po Maticu Hribarju v tretji krog uvrstil tudi Marko Retelj. V drugem je s 6-1 6-0 premagal Nemca Philippa Wottgena. V uvodnem nastopu je izgubil Maksim Despotovič.

Med deklicami sta se v tretji krog uvrstili Hana Šišak Molan po zmagi s 6-3 6-2 nad Rusinjo Margarito Sizovo in Eva Cikajlo, ki je s 6-2 6-1 premagala Hrvatico Niki Tomeljak. Izgubile so Ela Plošnik, Julija Bogatin in Eva Šifrer.

V konkurenci dvojc sta se med dečki Matic Hribar in Marko Retelj uvrstila v polfinale. Med deklicami so polfinalistke Julija Bogatin in Eva Cikajlo ter Ela Plošnik, ki nastopa v paru z Nemko Anouk Van Riesen.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.