Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Pia Čuk v glavni turnir ITF v Montpellieru, Anže Arh, Mike Urbanija in Veronika Erjavec izgubili


bm, 17.6.2019

Na članskih turnirjih nižjega ranga je tudi ta teden v igri nekaj slovenskih igralcev in igralk.

V kvalifikacijah turnirja ITF v francoskem Montpellierju (25.000 $+H) je Pia Čuk s 6-2 6-2 premagala Nemko Fabienne Gettwart, zmaga pa je že zadostovala za uvrstitev v glavni turnir. Tu bo v prvem krogu igrala s še eno kvalifikantko, Francozinjo Loudmillo Bencheikh.

V tunizijski Tabarki (15.000 $) še naprej vztraja Anže Arh, ki je tudi tokrat nastope v kvalifikacijah začel z zmago. V prvem krogu je s 6-3 6-2 premagal Indijca Koonwarja Gupto. V nadaljevanju je s 4-6 3-6 izgubil z Italijanom Luco Tomasettom. Nista pa že čez prvi krog kvalifikacij tokrat uspela priti Veronika Erjavec, ki je na turnirju v Padovi (25.000 $) z 1-6 2-6 izgubila s Paragvajko Laro Escauriza in Mike Urbanija, ki je na turnirju v Tabarki potem, ko je dobil prvi niz s 6-2, v drugem pri zaostanku 0-2 tekmo predal Novozelandcu Robu Reynoldsu.

V Padovi bosta v glavnem turnirju nastopili Nina Potočnik, ki bo igrala s Hrvatico Jano Fett in Manca Pislak, ki se bo pomerila s kvalifikantko.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo