Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Pia Čuk v glavni turnir ITF v Montpellieru, Anže Arh, Mike Urbanija in Veronika Erjavec izgubili


bm, 17.6.2019

Na članskih turnirjih nižjega ranga je tudi ta teden v igri nekaj slovenskih igralcev in igralk.

V kvalifikacijah turnirja ITF v francoskem Montpellierju (25.000 $+H) je Pia Čuk s 6-2 6-2 premagala Nemko Fabienne Gettwart, zmaga pa je že zadostovala za uvrstitev v glavni turnir. Tu bo v prvem krogu igrala s še eno kvalifikantko, Francozinjo Loudmillo Bencheikh.

V tunizijski Tabarki (15.000 $) še naprej vztraja Anže Arh, ki je tudi tokrat nastope v kvalifikacijah začel z zmago. V prvem krogu je s 6-3 6-2 premagal Indijca Koonwarja Gupto. V nadaljevanju je s 4-6 3-6 izgubil z Italijanom Luco Tomasettom. Nista pa že čez prvi krog kvalifikacij tokrat uspela priti Veronika Erjavec, ki je na turnirju v Padovi (25.000 $) z 1-6 2-6 izgubila s Paragvajko Laro Escauriza in Mike Urbanija, ki je na turnirju v Tabarki potem, ko je dobil prvi niz s 6-2, v drugem pri zaostanku 0-2 tekmo predal Novozelandcu Robu Reynoldsu.

V Padovi bosta v glavnem turnirju nastopili Nina Potočnik, ki bo igrala s Hrvatico Jano Fett in Manca Pislak, ki se bo pomerila s kvalifikantko.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo