prijava_e
Novica

Na Ptuju se je začel turnir TE Terme Open 2019 do 16 let


bm


Na Ptuju se je v organizaciji domačega teniškega kluba Terme Ptuj začel turnir TE v starostni kategoriji do 16 let, Terme Ptuj Open 2019. V soboto so v kvalifikacijah nastopili fantje. Uspešni so bili Tit Škerlavaj, Nikola Puntarič in Job Japelj, ki so se uvrstili v glavni žreb turnirja. Tu nastopa vrsta naših odličnih igralcev s Sebastianom Dominkom, ki je tudi prvi nosilec ptujskega turnirja, na čelu. Med fanti so nosilci še Jan Dimitrijevič (3), Matic Križnik (5), Maj Premzl (9), Lun Obrul (10), Aljaž Kirbiš (11), Žiga Švec (12) in Marsel Žnuderl (15).

Pri dekletih je slovenska udeležba skromnejša, a tudi tu je na mestu prve nosilke Slovenka, Annika Planinšek. Med nosilkami so še Nina Pliberšek (10), Taja Lončarič (11) in Eva Muller Uhan (14).

V uvodnih nastopih prvega dne glavnega turnirja so pri fantih zmagali Sebastian Dominko, Aljaž Kirbiš, Grega Sevšek, Matic Križnik, Gordan Fran Mileusnič, Niki polanec, Maj Premzl in Maj Najvirt Kolarič. Ostali fantje v žrebu bodo prvič nastopili v torek.

Pri dekletih sta bili v uvodnih nastopih uspešni Tina Komac in Ana Tara Praček.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.