prijava_e
Novica

Mladinci dobro začeli in slabo končali kvalifikacije na turnirju ITF v Banja Luki, Miha Vetrih uspešen v Berlinu


bm


Na mladinskem turnirju ITF 5. ranga v Banja Luki so naši mladinci in mladinke dobro začeli nastope v kvalifikacijah. V prvem krogu so bili uspešni Aljaž Jeran, Bor Artnak, Dan Trošt Slapnik in Tilen Kovač pri fantih ter Maja Radišič, Noka Jurič in Anali Kočevar . Izgubila je Jelena Kovačevič.

Drugi in tretji krog pa sta bila usodna za vse naše udeležence kvalifikacij. V drugem krogu sta izgubila Trošt Slapnik in Artnak, v tretjem pa Jeran in Kovač. Pri dekletih sta v drugem krogu izgubili Kočevarjeva in Radišičeva, v tretjem pa Juričeva, ki pa se je kot srečna poraženka uvrstila v glavni turnir. V glavnem turnirju bo nastopile še Brina Šulin, Nika Strašek in Alja Belinger.

Na turnirju ITF 1. ranga v Berlinu je Miha Vetrih v prvem krogu kvalifikacij s 6-3 6-1 premagal Nemca Maximiliana Sperlinga.

V glavnem turnirju bo nastopil Filip Jeff Planinšek, pri dekletih pa bosta v igri za visoki uvrstitvi Pia Lovrič in Živa Falkner.
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.