Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Mladinci dobro začeli in slabo končali kvalifikacije na turnirju ITF v Banja Luki, Miha Vetrih uspešen v Berlinu


bm, 15.6.2019

Na mladinskem turnirju ITF 5. ranga v Banja Luki so naši mladinci in mladinke dobro začeli nastope v kvalifikacijah. V prvem krogu so bili uspešni Aljaž Jeran, Bor Artnak, Dan Trošt Slapnik in Tilen Kovač pri fantih ter Maja Radišič, Noka Jurič in Anali Kočevar . Izgubila je Jelena Kovačevič.

Drugi in tretji krog pa sta bila usodna za vse naše udeležence kvalifikacij. V drugem krogu sta izgubila Trošt Slapnik in Artnak, v tretjem pa Jeran in Kovač. Pri dekletih sta v drugem krogu izgubili Kočevarjeva in Radišičeva, v tretjem pa Juričeva, ki pa se je kot srečna poraženka uvrstila v glavni turnir. V glavnem turnirju bo nastopile še Brina Šulin, Nika Strašek in Alja Belinger.

Na turnirju ITF 1. ranga v Berlinu je Miha Vetrih v prvem krogu kvalifikacij s 6-3 6-1 premagal Nemca Maximiliana Sperlinga.

V glavnem turnirju bo nastopil Filip Jeff Planinšek, pri dekletih pa bosta v igri za visoki uvrstitvi Pia Lovrič in Živa Falkner.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo