Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Konec slovenskih nastopov na prvih travnatih turnirjih, v Nottinghamu zaradi dežja igrali v dvorani


bm, 14.6.2019

Na ženskem turnirju WTA v Hertogenboschu je Polona Hercog v četrtek začela tekmo drugega kroga z Američanko Alison Riske, 61. igralko lestvice WTA. Srečanje je bilo pri vodstvu Američanke s 6-4 5-4 (servis Riske) prekinjeno in se je nadaljevalo v petek. Riskejeva je bila na koncu boljša s 6-4 7-6 (5).

To je bil tretji medsebojni obračun Hercogove in Riskejeve, tudi oba predhodna pa je dobila Američanka. Ta je v dobri formi saj je prejšnji teden osvojila travnati turnir v Surbitonu, na zadnjih dvanajstih srečanjih na travi pa je zabeležila deset zmag in dva poraza.

Na turnirju WTA v Nottinghamu se je Katarina Srebotnik s soigralko Darijo Jurak iz Hrvaške uvrstila v četrtfinale konkurence dvojic. S 4-6 6-3 10-7 sta v uvodnem nastopu premagali Avstralko Astro Sharma in Američanko Eno Shibahara. V četrtfinalu sta nato s 6-7(4) 0-6 izgubili s Švicarko Xenio Knoll in Belorusinjo Vero Lapko.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Diners Tenis Slovenija Coca Cola MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo