Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

V Ljubljani znana finalista Play offa lige do 12 let


bm, 13.6.2019

V Ljubljani se v organizaciji TA Breskvar na igriščih v Savskem naselju odvija play off lige do 12 let.

V play off so se uvrstile ekipe TK CC, ŽTK Maribor, TK Triglav Kranj in TABRE.

V polfinalnih obračunih, ki sta bila na sporedu v sredo, sta v tesnih obračunih z najmanjšo mogoče razliko slavili ekip TK CC in ŽTK Maribor. Ti dve ekipi se bosta v četrtek ob 12. uri pomerili za naslov zmagovalca lige.

TK CC je v polfinalu s 4-3 premagal ekipo TK Triglav Kranj. Za Ljubljančane so zmage dosegli Luka Albreht, Matic Hribar in Katarina Stefanija Mrvar ter dvojica Luka Albreht in Matic Hribar. Za ekipo TK Triglav Kranj so bili uspešni Klas Gorenšek, Taja Bešič Rozman ter dvojica Bešič Rozman in Ana Marinkovič.

Tudi izid drugega polfinalnega srečanja je bil identičen. Ekipa ŽTK Maribor je ekipo TA Breskvar premagala s 4-3. Za Mariborčane so točke osvojili Jernej Ploj, Nala Kovačič, Alja Senica in dvojica Nala Kovačič-Beti Butina Jazbec, za domačine so točke prispevali Svit Suljić, Ivan Safranov ter dvojica Safranov-Suljić.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo