Tenis-Slovenija
Prazna-pasica

Luka Videnovič, Lara Flerin in Nal Rot zmagovalci OP A in B do 14 let

bm, 11.6.2019

V Litiji, Radovljici in Ljubljani se je končalo OP v starostni kategoriji do 14 let.

Dečki so v A turnirju nastopali v Litiji, kjer sta se za naslov med posamezniki borila Luka Videnovič (Tr-Kr) in Vid Mohar (Grosuplje). Videnovič je v polfinalu s 6-3 7-6(2) premagal Marka Požonca (Tk-CC), Mohar je bil v drugem polfinalu s 4-6 6-4 7-5 boljši od Maxa Stolleckerja (Tr-Kr). V finalu je slavil Videnovič, ki je zmagal s 7-5 6-3.

Turnir dvojic sta v Litiji osvojila Luka Markovič (Maja) in Boris Barjaktarevič (Sl-Lj). V finalu sta s 6-3 4-6 10-6 premagala Triglavana Jana Bukovca in Maxa Stolleckerja.

Deklice so igrale v Ljubljani, v finalu pa sta se pomerili Lara Flerin (Tr-Kr) in Špela Sedej (Maja). S 6-4 6-4 je slavila Flerinova.

B turnir je potekal v Radovljici. Zmagal je Nal Rot (Benč), ki je v finalu s 6-3 6-1 premagal Anžeta Staniča Pajerja (ŠD_LTA).

©TZS, 2020. Vse pravice pridržane.