prijava_e
Novica

V Slovenskih konjicah so igrali najmlajši


bm


Teniški klub Slovenske Konjice je odlično organiziral turnir za najmlajše v starostni katgoriji 8-11 let. Nastopilo je okrog 80 otrok.

Turnir v mini tenisu je pri dečkih osvoji Borut Filip Schroll (Tabre), ki je v finalu premagal Tea Cvetka (Hoče) Pri deklicah je v mini tenisu slavila Hana Peterlin Pahor (Benč), ki je bila boljša od Brine Milovanovič (Maja). Zmagovalec turnirja v midi tenisu za dečke je postal Matija Dodig (Brežice). V finalu je premagal Sergeja Serhatlića (Grosuplje). Pri deklicah je turnir osvojila Veritsa Yaneva (Brežice), ki je v finalu premagala Niko Matevžič Bašelj (Maja). Na turnirju dečkov do 10 let je zmagal Aljaž Štor (ŽtkMb). V finalu je premagal Lovra Zajca (ŠD_LTA). Med deklicami do 10 let je slavila Veritsa Yaneva, ki je v finalu premagala Uno Grubešič (Krško). Pri dečkih do 11 let je bil najboljši Lan Konečnik (Sl.Gradec). V finalu je ugnal Aljaža Štora. Turnir deklic do 11 let je osvojila Sara Pogorevc (Sl.gradec)
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.