Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Noka Jurič in Tino Kovačič osvojila OP za članice in člane v Slovenski Bistrici


bm, 9.6.2019

V Slovenski Bistrici so teniški igralci in igralke bogatejši za nov teniški center Vintgar Kuki, ki so ga odprli v petek, otvoritev pa pospremili z OP za člane in članice z denarnim skladom 5.000 €. Otvoritve teniškega centra Vintgar Kuki so se udeležili tudi predsednik OKS Bogdan Gabrovec, podpredsednik TS Miran Kraševec in direktor TS Gregor Krušič.

Finalista turnirja članov sta bila prvi nosilec Gašper Bezjak (ŽtkMb), ki je v polfinalu s 6-2 6-3 premagal nepostavljenega Patrika Stepanića (AsLit) in Tino Kovačič (ŽtkMb), ki je v drugem polfinalu s 7-6(1) 7-6(3) premagal Tina Krstuloviča (Tr-Kr). V finalu je slavil Kovačič, ki je zmagal s 4-6 6-2 7-5.

Med članicami sta se v finale uvrstili nepostavljena Tara Gorinšek (Ptuj) in 2. nosilka Noka Jurič (ŽtkMb). Gorinškova je v polfinalu igrala s prvo nosilko Tino Kristino Godec. Pri izidu 6-7(4) 6-4 3-0 v korist Gorinškove je Godčeva tekmo predala. V drugem polfinalu je Juričeva s 7-5 5-7 6-4 premagala Pijo Brglez (Br-Mb). V finalu je s 7-5 7-5 slavila Juričeva.

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo