Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Luka Albreht, Matic Hribar ter Nala Kovačič in Eva Cikajlo finalisti DP 12 v Kopru


bm, 5.6.2019

V Kopru se končuje državno prvenstvo za dečke in deklice v starostni kategoriji do 12 let. Pri dečkih se bosta za naslov potegovala igralca TK-CC Luka Albreht in Matic Hribar, ki sta tudi prvi in drugi nosiulec turnirja dečkov. Albreht je v polfinalu z 1-6 7-6(7) 6-4 premagal Svita Suljića (Tabre), Hribar je bil v drugem polfinalu s 6-4 6-1 boljši od Paola Angelija (ŠtkVe).

Pri deklicah sta finalistki prva nosilka Nala Kovačič (ŽtkMb) in četrta nosilka Eva Cikajlo (Radom). Kovačičeva je v polfinalu s 6-0 6-0 izločila Elo Plošnik (Krško), Cikajlova je s 6-1 6-1 premagala Julijo Bogatin (LukaKp).

V konkurenci dvojic so pri dečkih finalisti Luka Albreht in Matic Hribar ter Luka Petrovič (Sl-Lj) in Paolo Angeli.

Pri deklicah se bodo za naslov državnih prvakinj v konkurenci dvojic borile Nala Kovačič (ŽtkMb) in Zala Vnuk (TkTal) ter Julija Bogatin (LukaKp) in Eva Cikajlo (Radom).

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo