Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Na DP Odmev 14 in DP do 18 let znani finalisti in finalistke


bm, 31.5.2019

Na DP Odmev do 14 let v Kranju smo dobili finaliste in finalistke.

Pri dečki sta se v finale uvrstila Matic Križnik in Tim Kušter (TK-CC). Križnik je v polfinalu s 6-3 6-2 premagal Žigo Šveca (Mu-So), Kušter je bil v drugem polfinalu s 6-3 6-2 boljši od Jake Goloba (Tr-Kr).

Pri deklicah sta se v finale uvrstili Eva Muller Uhan (Tc-Lj) in Ana Lanišek (Radom). Muller Uhanova je v polfinalu s 6-3 6-3 premagala Mašo Viriant (Radom), Laniškovi je po zaostanku z 0-5 v prvem nizu srečanje predala Ella Hojnik (ŽtkMb).

Na DP do 18 let na Ptuju sta pri fantih finalista Filip Jeff Planinšek in Blaž Vidovič (Ptuj). Planinšek je v polfinalu s 6-1 6-2 premagal Miho Vetriha (Sgrad), Vidovič je bil s 6-4 6-1 boljši od Tilna Potočnika (ŠD_LTA).

Pri dekletih sta se v finale uvrstili Noka Jurič (ŽtkMb) in Brina Šulin (Radom). Juričeva je v polfinalu s 6-3 6-4 izločila domačinko Majo Makorič, Šulinova je bila s 7-5 6-4 boljša od Pije Marije Rebec (Tc-Lj).

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo