prijava_e
Novica

Na DP 18 na Ptuju četrtfinalni obračuni v petek, tudi v Kranju na DP Odmev do 14 let prišli do četrtfinala


bm


Na DP do 18 let na Ptuju danes niso odigrali nobene tekme, tako da bodo četrtfinalni in polfinalni obračuni fantov in deklet na sporedu v petek z začetkom ob 10. uri.

V Kranju pa smo na DP Odmev do 14 let dobili vse četrtfinaliste in četrtfinalistke. Pri dečkih presenečenj zaenkrat ni, v četrtfinale so napredovali vsi nosilci. To so Matic Križnik, Jaka Tomažin, Jani Retelj, Žiga Švec, Mak Mikovič, Jaka Golob, Niki Polanec in Tim Kušter.

Pri deklicah v igri ni več osme in šeste nosilke. Osmo postavljeno Ano Thaler je izločila Ella Hojnik, šesto postavljeno Lijo Mumlek pa Eva Cikajlo. Tako Hojnikova kot Cikajlova sta se uvrstili v četrtfinale, kjer bodo nastopile še Eva Muller Uhan, Maša Viriant, Ivona Ahčan, Anamari Žnuderl, Ana Tara Praček in Ana Lanišek. V petek se bodo četrtfinalni obračuni v Kranju začeli ob 9. uri.

V konkurenci dvojic so na prvenstvu do 14 let znani finalisti. Pri dečkih se bodo za naslov potegovali Matic Križnik in Tim Kušter ter Jaka Golob in Žiga Švec. Pri deklicah so se v finale uvrstile Ivona Ahčan in Eva Muller Uhan ter Ella Hojnik in Maša Viriant.

Državni prvaki v konkurenci dvojic ( na fotografiji)
Zavarovalnica Sava tenis
Petrol Zavarovalnica Triglav, d.d. BTC City Telemach
Luka Koper SŽ Športna loterija Zala Nova KBM STO Life Class Hotels Krka Kompas BigBang Libra Vinakoper Slowatch SloPak Dunlop Artros Perskindol Lenovo Luna TBWA ŽiherHiše Medot Mercedes Benz Edge
Teniška zveza Slovenije
Šmartinska 152
1000 Ljubljana
tel.: 01 430 66 90
fax.: 01 430 66 95
e-mail.: info@tenis-slovenija.si

©TZS, 2023. Vse pravice pridržane.