Tenis-Slovenija
podatkovni_portal
dni
ur
min
sek
Prazna-pasica
prijava_e
Novica

Državni prvenstvi do 14 in 18 let se nadaljujeta z obračuni dvojic, pri starejših znani državni pravki


bm, 29.5.2019

Spored državnih prvenstev do 14 in do 18 let, ki potekata na Ptuju in v Kranju še naprej kroji vreme. Organizatorji so se tako odločili, da danes speljejo spored na turnirju dvojic.

Na Ptuju smo tako pri dekletih do 18 let že dobili državni prvakinji. To sta domačinki Tara Gorinšek in Maja Makorič (Ptuj). V finalu sta s 6-4 6-4 premagali Kranjčanki Taro Katarino Milić in Tjašo Klevišar. V izenačenem obračunu sta bili boljši s 6-4 6-4.

Pri fatih sta se v finale prav tako uvrstila domačina Blaž Vidovič in Filip Jeff Planinšek (Ptuj), nasproti pa sta jima stala trenutno najbolj vroča igralca dvojic na turnirjih TE, Mariborčana Gal Emeršič Potočnik in Sebastian Dominko (ŽtkMb). Slavila starejša in za odtenek bolj izkušena domačina Planinšek in Vidovič. Boljša sta bila s 7-6(4) 7-5.

Pri fantih sta tretje mesto svojila Dan Trošt Slapnik in Tilen Kovač (na fotografiji).

Zavarovalnica Sava tenis Petrol Telemach
BTC City autocommerce SŽ Športna loterija Zala Krka ŽiherHiše Vivo catering Žito Odmev Kompas Medot Alta Diners Tenis Slovenija MSIN Jolly Slowatch NIL Grafični studio K Medex Elektro Primorska Energetika Maribor Salus Carso Babolat Slovenija Dunlop Sport Lenovo